Vårt firma utfører en rekke arbeid innen anleggsgartnertjenesten. Vi både sår, legger ferdigplen og bistår ved planting. Vi fundamenterer og setter opp forstøtningsmurer samt setter kantstein og legger belegningsstein.

Vi har utstyr for anleggsgartnerarbeid, som forming av terreng og flytting av store steiner og masser.. Med dyktige fagfolk i alle ledd og en moderne maskinpark har vi stor kapasitet. Om du ønsker kan vi også bistå deg med rådgivningsarbeid i forkant av oppstart. Som kunde hos oss blir du uansett fulgt opp i hele prosessen fra oppstart til overlevering.  

Steinlegging av en uteplass med heller, naturstein eller belegningsstein er både vakkert og så godt som vedlikeholdsfri. Det forutsetter at grunnarbeidet er gjort korrekt. Våre anleggsgartnere legger stein på din gårdsplass og uteområde, bygger murer, setter kantstein og legger belegningsstein.

ULIKE STEINTYPER FOR DINE UTEAREALER

Det finnes mange ulike typer stein som kan brukes for å gjøre dine utearealer fine og funksjonelle. Belegningsstein er det som er vanligst å legge i oppkjørsler og på større områder der man ønsker stein. Dette er et relativt rimelig materiale som passer i mange tilfeller. Dersom du heller ønsker et mer naturlig og rustikt preg på dine uteområder, anbefaler vi skifer. Granitt er en svært dekorativ stein som gjerne legges for å ramme inn for eksempel hager og bed, eller stier. Vi hjelper deg å velge riktig type stein, slik at du får det resultatet du ønsker deg.

Vanlige arbeider vi utfører:

  • Tråkkheller i plen
  • Uteplasser
  • Bygge mur
  • Sette kantstein
  • Legge belegningsstein

BeplantningEr hagen din kun ugress og villniss? Med litt arbeid kan dine utearealer bli slik du drømmer om, med gressplen, busker, trær og blomster. Vi vet hvilke planter som overlever i ulike miljøer og sørger for at det blir gjort på riktig vis, slik at du kan nyte hagen i mange år fremover.

Det trenger ikke alltid være den store jobben å få en tiltalende hage og fine utearealer. Mange tenker ofte på en hage som mye arbeid med luking, graving og vedlikehold. Vi hjelper deg å lage den hagen du ønsker deg og som krever det du ønsker av vedlikehold.

PLANTE I SKRÅNING

Har du en skråning som ikke brukes til noe? Med litt innsats kan vi gjøre skråningen din til hagens fineste blikkfang med blomster, busker og trær. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne å utnytte hele hagens potensiale.

GRESSPLEN OG TRÆR

Har du større uteområder du ønsker å gjøre finere, så vil trær og en fin gressplen gjøre seg. Vi planter alt fra små busker til store trær, slik at du kan få den frukthagen eller alléen du alltid har ønsket deg.